PRINSES
voor één dag!

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie prinses!

Loopt er bij u een prinsesje in huis? Staat ze het liefst uren voor de spiegel en vindt ze verkleden het leukste wat er is? Dan heeft u met dit themafeestje een perfecte keuze gemaakt.

Om het verjaardagspartijtje goed te laten verlopen is het belangrijk alles goed voorbereid te hebben en is het belangrijk dat de sfeer van het thema meteen bij binnenkomst te proeven is.

In de kist treft u versiering om het huis om te toveren in een paleis, met natuurlijk heel veel roze. Er zitten jurken en tiara’s in, zodat de meiden zich kunnen omtoveren tot een echt prinsesje.

Nadat ze zich hebben aangekleed kunnen ze zich nog opmaken met lipgloss, oogschaduw en nagellak en zich daarna bewonderen in de prinsesspiegel.

In de balzaal heeft u inmiddels de tafel al feestelijk gedekt met het roze servies, de schalen en wat lekkers. Mocht u zelf bijvoorbeeld een taart willen maken. U treft in ons draaiboek bijvoorbeeld ook recept ideeën aan.

Inbegrepen zijn verder materialen voor prinsessenspelletjes, een prinsessen knutselwerkje en een dvd en voorleesboek voor als de prinsessen moe zijn geworden.

Zijn ze nog niet echt moe, dan kunt u altijd nog muziek opzetten en laat de prinsessen lekker dansen op de muziek.

Ons draaiboek helpt u het feest zo te vieren zoals u zelf wilt. U kunt zelf uitkiezen wat het beste bij uw kind past.

bestelknop

hg02

suus@hiepiephoera.nl                                                               Algemene voorwaarden webwinkel        
+31 (0)6 34 13 03 96   Algemene voorwaarden kinderfeestkist               
    Veelgestelde vragen