PIRAAT
‘Schip ahoy’

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie stoere piraat!

Heeft uw zoon echte zeebenen en zit hij het liefst de hele dag in zijn piratennest en gaat op zoek naar een Schat! Dan heeft u met deze themakist een perfecte keuze gemaakt voor een echt Piratenfeest.

Om het verjaardagspartijtje goed te laten verlopen is het belangrijk alles goed voorbereid te hebben en is het belangrijk dat de sfeer van het thema meteen bij binnenkomst te proeven is.

In de kist treft u versiering om het huis om te toveren tot een piratennest, zoals slinger, een piratenvlag, een wereldbol, schatkaarten etc.. Er zitten piratenpakken, ooglappen, zwaarden en haken in, zodat de jongens zich kunnen omtoveren tot een stoere piraat.

Het huis of de tuin heeft u inmiddels om getoverd tot een piratennest met piratenvlag, slingers etc. en u heeft inmiddels de tafel al gedekt met het servies, de rumflessen en wat lekkers.

In de kist zitten verder materialen voor piratenspelletjes, een piraten knutselwerkje en een dvd en boek voor als de piraten moe geworden zijn.

Zijn ze nog niet echt moe, dan kunt u altijd nog de piratenmuziek opzetten en laat de piraten lekker dansen/gek doen op de muziek.

Ons draaiboek helpt u het feest zo te vieren zoals u zelf wilt. U kunt zelf uitkiezen wat het beste bij uw kind past.

bestelknop

PiraatPiratenPiratenPiraatPiratenkist

suus@hiepiephoera.nl                                                               Algemene voorwaarden webwinkel        
+31 (0)6 34 13 03 96   Algemene voorwaarden kinderfeestkist               
    Veelgestelde vragen