HOLLANDS GLORIE

Lekker ouderwets!

Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van jullie jarige boer/boerin!

Zijn spelletjes dé favoriete bezigheid van uw zoon of dochter en houdt hij/zij wel van een uitdaging? Dan is dit thema het helemaal voor uw zoon/dochter en zijn/haar vriendjes/vriendinnetjes!

In de kist treft u versiering aan, met natuurlijk boerenkielen en rode zakdoeken. Verder materialen voor Oer Hollandse spelletjes, een knutselwerkje, en een dvd & boek voor als de boeren/boerinnen moe geworden zijn. Nog niet moe; er zit ook nog een cd in, zodat ze lekker kunnen dansen/gek doen op de muziek (de klompendans).

In ons draaiboek staan de ideeën/uitleg voor spelletjes (de OER Hollandse van vroeger, zoals koekhappen, touwtrekken, zaklopen, spijker poepen en nog veel meer), een knutselwerkje en traktaties, maar u vindt hierin ook kleurplaten en een diploma.

Om het verjaardagspartijtje goed te laten verlopen is het belangrijk alles goed voorbereid te hebben.

Verder is het belangrijk dat de sfeer van het thema meteen bij binnenkomst is te proeven. Het huis of de tuin versiert u met alle Oud Hollandse dingen zoals slingers, de Hollandse vlag etc. en de tafel kunt u dekken met de schalen, bekers en wat lekkers.

Ons draaiboek helpt u het feest zo te vieren zoals u zelf wilt. U kunt zelf uitkiezen wat het beste bij uw kind past.

bestelknop

hg01-wout-klomphg02hg03hg04hg05hg06hg07

suus@hiepiephoera.nl                                                               Algemene voorwaarden webwinkel        
+31 (0)6 34 13 03 96   Algemene voorwaarden kinderfeestkist               
    Veelgestelde vragen